Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
8 mei 2024
Ontdek de betoverende wereld van de Kretenzische mythologie, met verhalen over goden, helden en mythische wezens. Een reis die je zal betoveren.
 
8 mei 2024
Ontdek de adembenemende Gorge of Samaria op Kreta: de langste kloof van Europa, prachtige uitzichten en een uitdagende wandeltocht.
 
8 mei 2024
Ontdek de adembenemende Gorge of Samaria op Kreta, de langste kloof van Europa. Een unieke wandelervaring in een prachtige natuurlijke omgeving.
 
8 mei 2024
Ontdek de prachtige Gorge of Samaria op Kreta. Een uitdagende wandeltocht door een spectaculaire kloof vol natuurlijke schoonheid.
 
8 mei 2024
Ontdek de adembenemende Gorge of Samaria op Kreta, een van de langste kloven van Europa, met spectaculaire uitzichten en natuurlijke schoonheid.
 
4 mei 2024
Ontdek de Kretenzische mythologie: geboorte van Zeus, Minotaurus, goddelijke liefdesaffaires, avonturen van Odysseus en grot van Zeus. Verken Kreta en zijn mythologische schatten.
 
4 mei 2024
Ontdek de Kretenzische mythologie, met verhalen over de geboorte van Zeus, de Minotaurus, de liefde tussen Zeus en Europa, de avonturen van Herakles en mythische wezens. Bezoek Kreta en ontdek de rijke geschiedenis en levendige verhalen van het eiland.
 
4 mei 2024
Ontdek Kretenzische mythologie op Kreta: geboorte van Zeus, Minotaurus en Labyrint, Aphrodite, Zeus' band met Kreta, orakel van Delphi. Bezoek archeologische vindplaatsen en musea.
 
4 mei 2024
Ontdek de fascinerende Kretenzische mythologie: Zeus' geboorte, Minotaurus en Labyrint, Aphrodite en Theseus. Verken ook andere mythische plaatsen op Kreta.
 
4 mei 2024
Ontdek de betoverende Kretenzische mythologie op Kreta - geboorte van Zeus, Minotaurus, Athena, Theseus en andere mythische wezens.
 
30 april 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Elafonisi op Kreta biedt prachtige stranden, kristalhelder water en adembenemende natuurlijke schoonheid.
 
30 april 2024
Elafonisi: een paradijs op aarde met prachtige stranden, rustige sfeer en adembenemende natuurlijke schoonheid.
 
30 april 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Elafonisi, een juweeltje op Kreta met adembenemende stranden, roze zand en watersportactiviteiten.
 
30 april 2024
Elafonisi: Een paradijs op aarde met prachtige stranden en turquoise wateren. Tips: kom vroeg, neem water en zonnebrandcrème mee, verken de omgeving.
 
30 april 2024
Geniet van de prachtige stranden van Elafonisi op Kreta, een paradijselijk strand met kristalhelder water en wit zand.