Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
13 januari 2024
Ontdek de betoverende Kretenzische olijfgaarden: natuurlijke schoonheid, geschiedenis, cultuur en de kunst van olijfolie maken. Een onvergetelijke reis!
 
9 januari 2024
Ontdek de historische steden van Kreta met hun prachtige architectuur, archeologische sites en levendige cultuur.
 
6 januari 2024
Ontdek de heerlijke Kretenzische gebakjes, zoals bougatsa en loukoumades, in Chania, Heraklion en Rethymnon. Geniet van de unieke smaken!
 
3 januari 2024
Ontdek de culinaire schatten van Kreta, van traditionele gerechten tot internationale hoogstandjes. Geniet van eten, drinken en prachtige stranden.
 
1 januari 2024
Stavros Beach op Kreta biedt een perfecte combinatie van ontspanning, activiteiten, lokale keuken en cultuur. Plan je reis nu!
 
28 december 2023
Ontdek de betoverende traditionele cultuur van Kreta: een reis naar het hart van de Griekse geschiedenis, met charmante dorpjes, lokale keuken, historische bezienswaardigheden, traditionele festiviteiten, traditionele ambachten en natuurlijke schoonheid.
 
24 december 2023
Ontdek de betoverende bergdorpjes van Kreta, met adembenemende uitzichten, traditionele architectuur en warme gastvrijheid.
 
20 december 2023
"Verborgen juweel op Kreta: Asomatos. Natuur, geschiedenis, cultuur, stranden en avontuur wachten op je in dit kleine dorpje."
 
16 december 2023
Falassarna Beach: paradijs op aarde op Kreta met kristalhelder water, gouden zand en prachtige zonsondergangen. Must-visit bestemming.
 
12 december 2023
Ontdek de beste plekken om te mountainbiken op Kreta: Lassithi-plateau, Samariakloof, White Mountains, Psiloritis-berg en Dikti-gebergte.
 
8 december 2023
Ontdek het adembenemende Lassithi Plateau op Kreta: hooggelegen, traditionele dorpen, windmolens, grotten, wandelen, lokale producten.
 
4 december 2023
Imbros Gorge op Kreta is een must-visit voor avontuurlijke reizigers. Prachtige natuur, uitdagende wandelpaden en adembenemende uitzichten wachten op je.
 
30 november 2023
Bezoek de adembenemende Lefka Ori-bergen op Kreta voor spectaculaire uitzichten en onvergetelijke wandelingen. Een must-see voor natuurliefhebbers!
 
26 november 2023
Ontdek de mooiste wandelroutes langs de kust van Kreta met adembenemende kloven, idyllische stranden en spectaculaire uitzichten.
 
22 november 2023
Verken de adembenemende bergen van Kreta: wandelen, fietsen, canyoning en bergbeklimmen. Een avontuurlijke vakantiebestemming!