Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
18 mei 2023
Kreta is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers, maar ook voor avonturiers op zoek naar adrenaline. Zip-linen is een van de meest opwindende activiteiten op het eiland en in deze blogpost bespreken we enkele van de beste plekken om te zip-linen op Kreta, evenals nuttige tips en informatie om je avontuur soepel en veilig te laten verlopen.
 
16 mei 2023
Rethymno Old Town, een historische stad aan de noordkust van Kreta, biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland te ervaren. Van Venetiaanse en Ottomaanse architectuur tot bruisende festivals en heerlijke lokale keuken, er is voor elk wat wils in deze betoverende bestemming.
 
14 mei 2023
Elafonisi Beach op Kreta is een betoverend paradijs voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar een idyllische vakantie-ervaring. Van de geschiedenis en natuurlijke schoonheid tot de vele activiteiten en bezienswaardigheden die het te bieden heeft, ontdek in dit blogartikel alles over dit unieke en prachtige strand.
 
12 mei 2023
Het kasteel van Frangokastello op Kreta is een adembenemende bezienswaardigheid die teruggaat tot de 14e eeuw. Dit Venetiaanse fort heeft een rijke geschiedenis en is doordrenkt met legendes en folklore die nog steeds levendig zijn in de harten van de lokale bevolking.
 
10 mei 2023
Loutro Village op Kreta is een verborgen parel die je niet wilt missen. Dit autovrije dorp aan de zuidwestelijke kust biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven en een kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid en charme van Kreta.
 
8 mei 2023
Kreta is een paradijs voor paardenliefhebbers dankzij de prachtige stranden, bergen en charmante dorpjes. In dit artikel bespreken we enkele van de beste plekken om te paardrijden op Kreta en geven we tips om je ervaring onvergetelijk te maken.