Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
15 augustus 2023
Het Griekse eiland Kreta staat bekend om zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en unieke culinaire cultuur, waarvan de lokale kaas een integraal onderdeel is. In deze blogpost ontdek je de verschillende soorten Kretenzische kaas, hun productieprocessen en de beste manieren om ze te proeven.
 
12 augustus 2023
Preveli Beach op Kreta is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en strandgangers. Gelegen aan de zuidkust van het eiland, biedt het strand een betoverend landschap met een dicht palmbos en helderblauw water. In dit artikel nemen we u mee op een reis naar Preveli Beach en vertellen we u alles wat u moet weten over dit verborgen pareltje.
 
9 augustus 2023
Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is een paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar ongerepte stranden, adembenemende landschappen en een rijke geschiedenis en cultuur. Een van de vele verborgen juweeltjes op dit betoverende eiland is het kleine dorpje Agia Fotia, een idyllische bestemming in het zuidoosten van Kreta die nog door veel vakantiegangers ontdekt moet worden.
 
6 augustus 2023
Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is een paradijs voor geschiedenis- en natuurliefhebbers. Ontdek in dit blogartikel de top 10 bezienswaardigheden op Kreta die je absoluut niet mag missen, van het beroemde Minoïsche paleis Knossos tot het idyllische dorpje Paleochora.
 
3 augustus 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van Kreta en zijn oude beschavingen tijdens een bezoek aan het Heraklion Archeologisch Museum, de thuisbasis van de grootste en meest complete Minoïsche collectie ter wereld.
 
31 juli 2023
Ontdek het betoverende eiland Kreta buiten de gebaande paden en verken Tympaki, een charmante kustplaats aan de zuidkust van het eiland met een rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke lokale keuken.
 
28 juli 2023
Kreta staat bekend om zijn prachtige stranden, maar één strand dat je niet mag missen is Psari Forada Beach. Dit afgelegen kustparel, gelegen aan de zuidkust van Kreta, biedt een unieke en rustige omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over dit verborgen paradijs.
 
25 juli 2023
Kreta is bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar voor degenen die op zoek zijn naar een minder drukke en meer authentieke ervaring, is Agios Pavlos de perfecte bestemming. Ontdek deze verborgen parel aan de zuidkust van Kreta, met zijn rustige sfeer, prachtige stranden en adembenemende natuur.
 
22 juli 2023
Ontdek het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland op een actieve en milieuvriendelijke manier door te fietsen op Kreta. In deze blogpost delen we informatie en tips over de beste fietsroutes en hoe je je het beste kunt voorbereiden op deze unieke ervaring.
 
19 juli 2023
Kreta, het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland, is een ware schat aan natuurlijke schoonheid. In dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de adembenemende landschappen en natuurwonderen die Kreta te bieden heeft.
 
16 juli 2023
Kreta is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en adembenemende landschappen, maar ook om zijn rijke geschiedenis en spirituele plekken. In dit blogartikel nemen we je mee op een reis langs enkele van de mooiste en meest historische kloosters van Kreta.
 
13 juli 2023
Kreta, het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland, biedt een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en wandelaars. In deze blog post nemen we je mee op een ontdekkingstocht door de mooiste wandelroutes en natuurgebieden van Kreta, van de spectaculaire Samariakloof tot de ontspannende Elafonisi lagune.
 
10 juli 2023
Kreta staat niet alleen bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige stranden, maar ook om enkele van de meest spectaculaire kloven in Europa. In dit blogitem zullen we de prachtige kloven van Kreta verkennen, inclusief hun geschiedenis, unieke kenmerken en avontuurlijke wandelmogelijkheden.
 
7 juli 2023
Kreta is een paradijs voor zeilers, met zijn lange en gevarieerde kustlijn, prachtige stranden, kristalheldere wateren en fascinerende geschiedenis. In dit blogartikel nemen we je mee op een onvergetelijke reis langs de Kretenzische kustlijn per zeilboot en ontdekken we enkele van de meest bijzondere plekjes van dit betoverende eiland.
 
4 juli 2023
Kreta is niet alleen bekend om zijn schoonheid en rijke geschiedenis, maar ook om zijn bruisende muziekfestivalcircuit. Van traditionele Kretenzische muziek tot internationale rock- en popacts, ontdek enkele van de meest opwindende muziekfestivals op Kreta in dit blogartikel.