Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
1 juli 2023
Kreta, het grootste en meest diverse eiland van Griekenland, biedt reizigers prachtige stranden, adembenemende landschappen en een rijke geschiedenis. Om het meeste uit uw verblijf te halen en de verborgen schatten te ontdekken, is het huren van een auto een uitstekende optie. In deze gids bespreken we de belangrijkste aspecten van het huren van een auto op Kreta, van het kiezen van het juiste voertuig en het vinden van de beste deals tot het navigeren door de lokale verkeersregels en het plannen van uw route.
 
28 juni 2023
Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is een paradijs voor zeekajakkers met zijn adembenemende kustlijn en kristalheldere wateren. In dit blogartikel ontdek je de beste plekken om te zeekajakken op Kreta en krijg je handige tips om het meeste uit je avontuur te halen.
 
25 juni 2023
Ontdek het rustige en afgelegen Stelida Beach, een verborgen parel aan de noordkust van Kreta. Omringd door groene heuvels en kristalhelder water, biedt dit afgelegen strand de perfecte ontsnapping aan de drukte van de meer populaire toeristische bestemmingen op het betoverende eiland.
 
22 juni 2023
Kreta staat bekend om zijn prachtige landschappen en rijke geschiedenis, maar ook om zijn heerlijke lokale producten, zoals wijn en olijfolie. In dit blogitem nemen we je mee op een culinaire reis door Kreta en ontdekken we de unieke wijnen en olijfolies van het eiland.
 
19 juni 2023
Kreta, het grootste eiland van Griekenland, heeft talloze prachtige stranden en adembenemende landschappen. Ontdek in dit blogbericht de verborgen parel Sougia Beach, een rustig en ongerept strand aan de zuidwestkust van het eiland dat absoluut niet mag ontbreken op je reisroute.
 
16 juni 2023
Ontdek het mysterieuze Knossos Palace op Kreta, een archeologische vindplaats die teruggaat tot de Minoïsche beschaving. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de geschiedenis en mysteries van dit indrukwekkende paleis.
 
13 juni 2023
Kreta is een eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en rijke geschiedenis, maar het betoverende platteland van het eiland heeft ook veel te bieden. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht door het gevarieerde landschap van Kreta en laten we je kennismaken met de traditionele dorpen, wandelroutes en heerlijke Kretenzer keuken.
 
10 juni 2023
Kreta is een prachtig eiland met mooie stranden, heerlijk eten en een rijke cultuur. Maar wist je dat er ook verborgen parels te ontdekken zijn op dit eiland? In dit artikel nemen we je mee naar het idyllische Panormos Beach, een verborgen paradijs op Kreta dat je zeker niet mag missen tijdens je vakantie.
 
7 juni 2023
Kreta, het grootste en meest diverse eiland van Griekenland, biedt de perfecte omgeving voor speleologie liefhebbers. In dit artikel ontdek je de beste plekken om te speleologie op Kreta en leer je meer over de fascinerende geschiedenis en formaties van deze ondergrondse wereld.
 
4 juni 2023
Chrysi Island, een ongerept eilandparadijs gelegen in de Libische Zee, op slechts 15 kilometer ten zuiden van Ierapetra, Kreta, is een verborgen juweeltje dat bekend staat om zijn ongerepte natuur, kristalheldere water, gouden zandstranden en unieke biodiversiteit. In deze blogpost ontdekt u alles wat u moet weten over deze bijzondere bestemming, van de geschiedenis en natuur tot de activiteiten en bezienswaardigheden die u kunt verwachten tijdens uw bezoek.
 
1 juni 2023
Kreta staat bekend om zijn prachtige stranden, rijke cultuur en adembenemende natuurlijke omgeving. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien, zijn de indrukwekkende grotten die zich diep in de bergen en langs de kustlijn bevinden. In dit blogartikel nemen we je mee op een avontuurlijke reis door de onderwereld van Kreta, waarbij we enkele van de meest spectaculaire grotten verkennen die het eiland te bieden heeft.
 
29 mei 2023
Kreta, het grootste eiland van Griekenland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en adembenemende landschappen. Een van de meest iconische en avontuurlijke ervaringen die je tijdens je bezoek aan Kreta kunt beleven, is het beklimmen van de Samariakloof.
 
26 mei 2023
Ontdek de betoverende oude stad Agios Nikolaos op Kreta, een fascinerende bestemming met een rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en levendige moderne voorzieningen. In deze blogpost laten we je kennismaken met de hoogtepunten van deze charmante stad en geven we je enkele tips om je bezoek onvergetelijk te maken.
 
23 mei 2023
Ontdek het Kapsa Monastery, een verborgen parel op het Griekse eiland Kreta met een rijke geschiedenis en een adembenemende ligging aan de rand van de Pervolakia-kloof. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar dit fascinerende klooster en laten we je kennismaken met de verhalen en legendes die het omringen.
 
20 mei 2023
Kreta, het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland, biedt een combinatie van prachtige stranden, rijke geschiedenis, adembenemende natuur, heerlijk eten en warme gastvrijheid. In dit artikel ontdek je waarom Kreta de perfecte vakantiebestemming is voor reizigers van alle leeftijden en interesses.