Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
26 april 2024
Ontdek Kritsa Village op Kreta: authentieke tradities, historische architectuur, rijke geschiedenis, lokale keuken en natuurlijke schoonheid.
 
26 april 2024
Ontdek Kritsa Village: een charmant dorp vol geschiedenis, prachtige straatjes en heerlijk eten. Een verborgen parel op Kreta!
 
26 april 2024
Ontdek de charme van Kritsa Village op Kreta: Een verborgen parel met rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid, lokale keuken en gastvrije bevolking.
 
26 april 2024
Kritsa Village: een authentiek dorp op Kreta met rijke geschiedenis, lokale keuken, prachtige natuur en ambachten.
 
22 april 2024
Ontdek de beste plekken om te snorkelen op Kreta: Elafonisi, Balos, Chrissi Island, Stavros Beach en Agiofarago.
 
22 april 2024
Ontdek de beste snorkelplekken op Kreta, met kristalhelder water, kleurrijke koralen en diverse vissoorten. Geniet van de prachtige onderwaterwereld!
 
18 april 2024
Ontdek de lokale wijnen van Kreta: inheemse druivensoorten, wijnroutes en heerlijke combinaties met de Kretenzische keuken. Proef en geniet!
 
14 april 2024
Ontdek de betovering van Vrondisi Monastery op Kreta: een historisch klooster met prachtige architectuur en spirituele rust.
 
10 april 2024
Ontdek Anopoli, een verborgen juweeltje op Kreta, met prachtige natuur, rijke geschiedenis, heerlijk eten en mooie stranden. Boek nu!
 
6 april 2024
Kretenzische volksmuziek en dans: betoverende klanken en vrolijke bewegingen die de rijke cultuur van Kreta weergeven. Een must tijdens een bezoek aan het eiland.
 
2 april 2024
Matala Beach op Kreta: prachtig strand met grotten, watersport en nabijgelegen archeologische vindplaatsen. Verblijf in hotels of camping.
 
29 maart 2024
Ontdek de betoverende haven van Chania op Kreta: pittoreske straatjes, historische gebouwen en prachtige stranden.
 
25 maart 2024
Ontdek de betoverende wereld van de Kretenzische mythologie op Kreta, met Zeus, de Minotaurus, Aphrodite en de Kourites. Plan nu je reis!
 
21 maart 2024
Ontdek de prachtige Richtis Gorge op Kreta: een adembenemende kloof met watervallen en natuurlijke zwembaden. Een must-visit voor natuurliefhebbers.
 
17 maart 2024
Kedrodasos Beach op Kreta is een paradijselijk strand met kristalhelder water, wit zand en een dennenbos. Weg van massatoerisme, ideaal voor natuurliefhebbers en diverse activiteiten mogelijk. Neem zelf voorzieningen mee en houd het strand schoon.