Blogs

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en heeft alles te bieden wat je zoekt voor een perfecte vakantie. Of je nu op zoek bent naar prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, authentieke dorpen of heerlijk eten, op Kreta vind je het allemaal.
 
4 juli 2024
Ontdek de betoverende geschiedenis van Frangokastello op Kreta, met een imposant fort, prachtige stranden en heerlijke lokale keuken.
 
29 juni 2024
Verken de historische charme, adembenemende natuur en lokale gastronomie van Margarites Village op Kreta. Een must-visit bestemming!
 
24 juni 2024
Ontdek de verborgen schat van Kreta: Emborio. Stranden, geschiedenis, keuken en avontuur wachten op je! Plan je reis nu.
 
19 juni 2024
Ontdek het verborgen paradijs van Gramvousa Island - Must-visit bestemming op Kreta met prachtige stranden, rijke geschiedenis en lokale keuken.
 
14 juni 2024
Ontdek de betoverende Kretenzische cultuur, tradities, dans, muziek, culinaire hoogstandjes en gastvrije locals op het prachtige eiland Kreta.
 
9 juni 2024
Ontdek de verborgen schat van Kreta: Xeropotamos Beach. Prachtig strand, activiteiten, culinaire hoogstandjes en adembenemende natuur. Plan je reis vandaag nog!
 
4 juni 2024
Top 10 leuke activiteiten voor kinderen op Kreta: van paleizen en waterparken tot grotten en paardrijden, er is genoeg te beleven!
 
30 mei 2024
Top 5 abseilplekken op Kreta: Samariakloof, Kourtaliotiko-kloof, Imbroskloof, Aradena-kloof en Ha-kloof. Voor avontuurlijke reizigers!
 
25 mei 2024
Ontdek de charme van Sitia: een authentieke Griekse ervaring met rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Bezoek de oude stad en geniet van lokale gerechten en traditionele festivals.
 
20 mei 2024
Verborgen juweeltjes van Kreta: pittoresk Loutro, afgelegen Balos, charmant Archanes, afgelegen Preveli, traditioneel Milia, schilderachtig Agios Pavlos, historisch Anopolis.
 
20 mei 2024
Proef de heerlijke Kretenzische olijfolie op Kreta en geniet van de kwaliteit, smaak en gezondheidsvoordelen. Een must voor fijnproevers!
 
16 mei 2024
Ontdek verborgen juweeltjes van Kreta: pittoreske dorpjes en baaien zoals Matala, Agios Pavlos, Zaros, Seitan Limania en Spili.
 
12 mei 2024
Ontdek de adembenemende Gorge of Samaria op Kreta, een van de langste kloven in Europa, voor avontuurlijke wandelaars en natuurliefhebbers.
 
12 mei 2024
Ontdek de adembenemende Gorge of Samaria, de langste kloof in Europa, voor een onvergetelijke wandelervaring in de natuur op Kreta.
 
12 mei 2024
Myrtos Beach op Kreta: adembenemend strandparadijs met turquoise water, kliffen en fijn wit zand. Perfecte bestemming voor zon- en natuurliefhebbers.